BE·YOU in de media 2018…[30-07-2018]
Steenwijk Be You Fashion & Living bestaat in augustus vijf jaar. Eigenaresse Jolanda Hellinga noemt het een lifestyle winkel voor damesmode, woonaccessoires en cadeautjes. ‘Ik vind het belangrijk iets neer te zetten, wat er nog niet is.’

De damesmode die Jolanda en haar medewerksters verkopen, vind je nergens anders in Steenwijk. ‘Wij hebben geen merken, die je op elke straathoek in grote winkels tegenkomt,’ legt Jolanda uit. Ook onderscheidt haar zaak zich door haar service. Klanten mogen altijd terug komen als een kledingstuk achteraf toch niet helemaal aan hun verwachtingen voldoet. Eerlijk advies over de pasvorm staat bij Jolanda voorop. ‘Ik vind dat je heel blij moet zijn met je aankoop.’ En dat waarderen haar klanten. ‘Eerlijkheid vinden ze belangrijker dan eenmalig blij zijn.’

Uitverkoop

Om plaats te maken voor de nieuwe collectie, is het nu volop uitverkoop bij Be You Fashion & Living. Die duurt nog tot het Fashion Weekend in september. Kopersjagers raadt Jolanda aan niet zo lang te wachten. ‘Nu is er nog veel keus, straks niet meer!’ De nieuwe collectie kenmerkt zich volgens haar door veel natuurtinten, maar ook bloemen- en panterprints. ‘In tegenstelling tot vroeger is het kleurenpalet nu heel breed, dus voor elk wat wils.’ Ze verwacht komend seizoen kledingstoffen in natuurlijke stoffen, maar ook viscose en mooie breisels.

Voor wie een origineel cadeautje of woonaccessoire zoekt, is ook bij Be You Fashion & Living aan het juiste adres. Jolanda laat kleurige bekers van het vrolijke Deense merk Rice zien. ‘Deze zijn gemaakt van de kunststof melamine, die op keramiek lijkt. De bekers en borden blijven mooi, ook in de vaatwasser.’ Verder zijn er volop kussens, kaarsen, kandelaars, servies en vazen te koop.

Be You Fashion & Living Steenwijk vind je aan de Woldpromenade 28. Voor meer informatie zie: www.be-you-fashion.nl.